Széchenyi 2020

Hálózati kiépítés, rendszerüzemeltetés, szoftverfejlesztés, éttermi szoftver

Vállalati szolgáltatások

Hálózati és rendszergazdai szolgáltatások Hálózati és rendszergazdai szolgáltatások

Vállalati informatikai környezet

Teljes körű informatikai megoldásokat kínálunk intézmények és vállalkozások részére. A Contact Kft. képes gondoskodni az IT stratégia kialakításáról, teljes körű számítástechnikai eszközbeszerzésről, az informatikai infrastruktúra kiépítéséről és megvalósításáról.

Teljes körű rendszerüzemeltetés, átalánydíjas szerződés

Szerződött partnereink számára rendszergazdai feladatokat látunk el, melynek keretein belül biztosítjuk a folyamatos és zavartalan működést, valamint a technikai segítségnyújtást.
Felmerülő hiba esetén a lehető legrövidebb időn belül elkezdjük annak elhárítását, lehetőség szerint távsegítséggel, szükség esetén a helyszínen.
Folyamatosan felügyeljük partnereink informatikai rendszerének működését, különös tekintettel az adatbiztonságra és a rendszervédelemre. Rendszerkarbantartási szolgáltatásunk alapkövei a rendszeresség és a személyes jelenlét. Szerződött ügyfeleinknél ütemezett helyszíni informatikai karbantartást is végzünk.
A Contact Kft.-vel nyugodt lehet, hogy cége számítástechnikai rendszere biztonságban van.

Hálózatépítés, rendszerintegráció

Felmérjük, megtervezzük és kivitelezzük cége informatikai hálózatát, legyen szó optikai, rézalapú strukturált LAN vagy vezeték nélkülli WiFi hálózatról. Rendszerbe illesztjük, telepítjük cége számítástechnikai eszközeit, szoftvereit valamint megfelelő hálózati igények szerint konfiguráljuk aktív hálózati eszközeit, mint a routerek, AP-k, switchek, tűzfalak, VPN.

Nyomtató és más informatikai eszközök bérbeadása

Kímélje meg magát és cégét a felesleges kiadásoktól! Cégünk egyedi igények alapján ad ajánlatot különféle eszközök bérlésére vonatkozóan, különös tekintettel a nyomtatókra és nagyobb MFP készülékekre! Amellett, hogy a bérlőnek ez költséghatékony, még kényelmes is, hiszen a karbantartásól cégünk gondoskodik!

IT biztonság és felügyelet

Miért fontos az IT biztonság?

Sajnos ma már nem elég, hogy nem nyitunk meg ismeretlen helyről érkező leveleket, vagy elkerüljük a gyanús honlapokat mert még akkor sem lehetünk védettek teljes mértékig a külső, rosszindulatú támadásokkal, vírusokkal szemben!
Szakértő csapatunk megtalálja a legjobb megoldást, hogy adatai és a teljes számítógépes rendszere biztonságban legyen. A rendszer felmérése után, ha elfogadja informatikus kollégánk javaslatait képesek vagyunk egy magasan védett biztonsági rendszer kiépítésére, mely többek között a zsarolóvírusok elleni- és nulladik napi védelemmel is fog rendelkezni.

Kamera rendszerek és épület automatizálás

A Contact Kft. által telepített kizárólag IP kamerarendszerek tökéletes megoldást kínálnak cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.
Irodák, telephelyek, üzlethelyiségek, családi házak, nyaralók bekamerázása védelmet nyújt és kamerarendszerünk segítségével profi képminőségben figyelhetjük meg vele az adott területet.

Legyen szó akár a hűtés-, fűtésvezérlésről, világítástechnikáról, kapuk és ajtók működtetéséről, függönyök, redőnyök irányításáról, intelligens épületautomatizálási rendszert kínálunk, mellyel kényelmesebbé, biztonságosabbá és egyben költséghatékonyabbá teheti otthonát, irodáját, vállalkozását - mindezt elérhető áron. A rendszerünk alapját a megbízható német Homematic eszközök és termékek képezik, úgy hardver mint szoftver oldalon.

Szoftverfejlesztés és rendszerüzemeltetés Szoftvereink

Speedfitness Felügyeleti és Ügyviteli Rendszer

Speedfitness Felügyeleti és Ügyviteli Rendszer

Szoftverünkkel kívánjuk megkönnyíteni a Speedfitness és Flabélos gépek menedzselését és a stúdiók működését. Programunk az időfoglalásokat, bérleteket és az edzők munkaidejét és kezeli!

Pincérprogram - Mobil Éttermi Szoftver

Pincérprogram - Mobil Éttermi Szoftver

Saját éttermi szoftverünk leegyszerüsíti és felgyorsítja a rendelések felvételét és kifizetését, valamint modern megjelenést biztosít étterme számára.

Lakossági szolgáltatások

CONTACT Kft. bemutatkozás Informatikai eszközre van szükséged?

Várunk székesfehérvári szaküzletünkben a Palotai út 62. szám alatt, ahol első a szakmaiság és az ügyfélközpontúság. Kollégáink több éves számítástechnikai tapasztalattal és magas fokú eszközismerettel rendelkeznek, így az "egyszerűbb" kérésektől egészen a személyre szabott informatikai megoldásokig állnak mindenben a rendelkezésedre! Amennyiben személyesen nem tudsz felkeresni bennünket, várjuk megkeresésed elérhetőségeink valamelyikén.

Árukészlet

Üzletünk nagy számítástechnikai árukészletének köszönhetően biztosítja az azonnali vásárlás lehetőségét, legyen az számítógép, laptop, nyomtató, kellékanyag, kábel, egyedi informatikai kiegészítő, vagy akár komolyabb rendszereszköz, illetve bármilyen szoftver. Amennyiben az általad keresett informatikai termék épp nincs készleten, 1-2 napos határidővel beszerezzük számodra.

Szakértelem, tapasztalat

Munkatársaink magas informatikai szakképzettségük mellett, több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a számítástechnika területén, melyhez kiemelkedő eszközismeret párosul. Mi tényleg szeretjük a munkánkat és ez számodra garanciát jelent a megfelelő kiszolgálásra, szakmai segítségnyújtásra. Célunk, hogy a legnagyobb elégedettséggel távozz tőlünk vásárlás vagy szakmai tanácsadás esetén.

Számítástechnikai szerviz

Önnek miben segíthetünk?

Nálunk, a Contact Kft.-nél a legfontosabb a szakmaiság és az ügyfélközpontúság! Számítástechnikai szerviz szolgáltatásunkat magasan képzett kollégáink végzik, akik több éves gyakorlati számítástechnikai tapasztalatuknak és széleskörű informatikai eszközismeretüknek köszönhetően minden problémára megtalálják a megoldást, legyen szó egy egyszerűbb alkatrész cseréről vagy akár egy egyedi, személyre szabott informatikai megoldásról.
Magas technológiai felszereltséggel bíró számítástechnikai szervizünkben igyekszünk olyan eszközöket és modern megoldásokat alkalmazni, amelyek nem csak könnyebbé és gyorsabbá teszik az elvégzendő szerviz feladatokat, hanem segítségükkel egy magasabb minőségű szolgáltatást is biztosíthatunk számodra.

Ügyfeleink által évente több száz számítógép, laptop, szünetmentes tápegység, monitor és nyomtató javítására, karbantartására, valamint operációs rendszer és más felhasználói szoftver installálására kerül sor szervizünkben, így kollégáink tudása és tapasztalata folyamatosan gyarapodik. Figyelemmel követjük a legmodernebb informatikai trendeket és technológiákat, hogy mindig naprakészek legyünk.

Szaküzletünk és szervizünk Székesfehérváron

Szaküzletünkben a különböző számítástechnikai alkatrészek széles választékát kínáljuk. Azokkal a nagykereskedelmi vállalatokkal alakítottunk ki jó üzleti kapcsolatot, amelyek gyorsan tudnak akár nagyon speciális igényeket is kielégíteni. Megbízható beszállítóink teszik lehetővé a folyamatos alkatrész utánpótlást, így szerviztevékenységünket zökkenőmentesen biztosítjuk, valamint hívei vagyunk a jogtiszta szoftvereknek is, és ehhez mérten nyújtunk megoldásokat, bármilyen területen.

Üzletünk címe: Székesfehérvár, Palotai út 62-64.
Telefon: (22) 515-200

A Contact Kft. partnerei Partnereink

Egyedi webes sgoláltatások Étterem és söröző Balatonmáriafürdőn
Vírusvédelem és biztonság Flowers For You Design Studio
Egyedi belsőépítészeti megoldások Étterem és panzió Balatonújlakon